4 tips die van jou een seksgod maken!

Het feit dat je deze Lust voor je hebt liggen getuigt ervan dat je – net als ons – een groot liefhebber van seks en mooie vrouwen bent. Maar wat zou het toch een partij helpen als je deze vrouwen niet alleen perfect kunt versieren, maar ze ook in de slaapkamer nog eens geweldige seks zou kunnen bieden. Precies om die reden hebben we hier 4 tips om van jou een ware seksgod te maken. Zet ‘m op!

Denk eerst aan je partner

Egoïsme is een van die dingen die je slaapkamermagie volledig kan verpesten. Daarom is het denken aan je partner van essentieel belang voor een goede sekspartner. Het is belangrijk om de behoeften van je partner tot prioriteit te maken. Dit betekent niet dat je altijd je eigen verlangens maar opzij moet zetten, maar het kan super sexy zijn om je af en toe op je partner te richten (vooral wanneer je dat doet zonder iets terug te verwachten). Je hoeft maar een willekeurig vrouwenblad open te slaan om erachter te komen dat veel vrouwen een hekel hebben aan egoïstische bedpartners.

Doe eens wat geks

Het is geen geheim dat elke dag hetzelfde doen de opwinding en passie van de liefde sterk zal verminderen. In plaats van verveling in je routine te laten kruipen, wees innovatief en creatief door wat nieuwe bewegingen, plaatsen, tijden of posities toe te voegen aan de grote mix der slaapkameractie. Als je bijvoorbeeld meestal zachtaardig bent, probeer dan een keer wat ruiger te worden. Of wat dacht je van het proberen van een libidokruid, ook wel een afrodisiacum genoemd? Kijk met nieuwe ogen rond in je huis en noteer mooie spots of rekwisieten die voor een interessante sexy tijd zouden kunnen zorgen. De sleutel tot het zijn van een geweldige sekspartner is creatief zijn, dus doe eens gek en ga ervoor!

Ga de sportschool in

Het tillen van zware gewichten zorgt er niet alleen voor dat je spiermasse toeneemt en je er daadwerkelijk uit komt te zien als een ware Griekse god, maar dumbbels en barbells zorgen er ook nog eens voor dat het testosteronniveau in je lichaam een sterke boost krijgt. Dit zorgt er weer voor dat jouw zin in seks sterk zal toenemen. En mocht je denken: maar ik heb altijd al zin in seks, dan zou dat best wel eens kunnen kloppen. Maar stel je eens voor wat er met je libido gebeurt als daar ook nog eens de kracht van het liften bij komt. Een trip naar de sportschool geeft je extra energie en zorgt ervoor dat je elke uitdaging in de slaapkamer met volle moed tegemoet kan zien, met betere seks als resultaat. Een must-do.

Slaap eens wat meer

Tja, je kunt de slaapkamer gebruiken om seks te hebben – en dat is ook precies waar we dit artikel voor schrijven – maar om je seksleven een boost tegeven zou juist wat meer slapen heel goed kunnen helpen. Het klinkt weliswaar enorm afgezaagd en saai, maar als je nooit genoeg opgeladen bent om er stevig tegenaan te kunnen, dan heb je ook niets aan alle andere tips op deze pagina. Je lichaam heeft in veel gevallen minimaal zeven uur slaap per nacht nodig. Haal je dat niet, dan is je brein niet optimaal werkzaam en daalt je energieniveau. En flink wat energie is juist wat je nodig hebt als je voor magie wilt zorgen in de slaapkamer!