Alle dagen seks met Arie Boomsma

Arie Boomsma gaat binnenkort ‘Alle dagen seks’ presenteren; een nieuwe show waarin hij vier stellen volgt die meedoen aan een nationaal experiment. De koppeltjes hebben 30 dagen lang iedere dag minimaal één keer seks met hun partner.

‘Iedereen heeft het tegenwoordig druk. Daardoor kom je soms te weinig aan elkaar toe. Wat doet het met je relatie als je dan toch dertig dagen lang elke dag een moment moet vinden om even echt samen te zijn? Dat is de grote vraag van dit programma. Net als eerdere series die ik bij de KRO mocht maken gaat ook Alle dagen seks over communicatie tussen mensen, en ze gaan ook in dit programma weer een uitdaging aan. Maar de strijd om die uitdaging te overwinnen kan deze keer wel eens heel plezierig gaan worden’, zegt Boomsma.

Via de show wordt gepoogd het taboe over intimiteit te doorbreken. Zijn mensen wel gelukkig met de seks in hun relatie en wat zouden ze anders willen zien? Op 25 juli start het programma en het eindigt vervolgens met drie live-uitzendingen op 21, 22 en 23 augustus. De stelletjes zijn te volgen via radio, internet en social media. Ook kunnen mensen thuis meedoen aan het sexperiment, via alledagenseks.kro.nl.