Asia Argento erkent seks met tiener

De Italiaanse actrice Asia Argento heeft toegegeven dat ze seksueel contact heeft gehad met Jimmy Bennett, toen die nog minderjarig was. Dat deed ze in een interview op de Italiaanse zender La7. TMZ publiceerde sms’jes waarin Argento aan een vriendin toegaf dat ze seks zou hebben gehad met het voormalig kind-acteur.

Argento zegt in het interview dat ze Bennett zag als een verloren zoon. Zij leerden elkaar kennen in 2004 op de set van haar film The Heart is Deceitful above all things, waar zij de moeder van de toen 8-jarige Bennet speelt. De twee ontmoetten elkaar nogmaals in 2013 in een hotel in Los Angeles omdat Bennett haar had gevraagd om te oefenen met een script. De Italiaanse, die op dat moment 37 was, dacht dat Bennett meerderjarig was en was verrast toen de jongen, die toen hij zeven jaar was haar zoon speelde in een film, haar besprong.

“Hij begon me te kussen en aan te raken, niet zoals een kind bij zijn moeder, maar zoals een jongen met gierende hormonen”, aldus Argento, die het typeert als een ’traumatische gebeurtenis’. “Ik bevroor compleet. Hij deed zijn ding, gebruikte geen condoom. Het duurde niet meer dan twee minuten. Toen ik later vroeg waarom hij het had gedaan, zei hij dat ik altijd een seksuele fantasie voor hem was.” Bennett zei eerder dat hij misbruikt was door Argento. “Zijn uitlatingen maakten me kwaad, maar ik voel ook medelijden voor hem”, zegt ze.