Britt ziet niets in ‘one-night-stand’

Britt Dekker is vrijgezel en dat is aan haar af te zien. Zo zegt ze volop te genieten van haar single life en in de Cosmopolitan van aanstaande maand onthult ze zelfs weleens met een bekende Nederlander te hebben gezoend. Wie dat is wilt ze niet zeggen. In een one-night-stand met een celebrity ziet ze echter niets.

‘Zo’n onenightstand is niets voor mij, dan denk ik echt: gadver!’, zegt de blondine. ‘Ik wil filmseks, net als in Titanic.’ Wel lijkt een relatie met een BN’er haar wel wat. Met welke BN’er ze gezoend heeft, zegt ze niet. ‘Ik ga niet zeggen wie, want hij heeft een vriendin.’ Enige tijd geleden was de blondine er nog van overtuigd dat ze een relatie wilde met iemand van televisie, maar daar lijkt ze vanaf gestapt. ‘Nee, ik denk niet dat ik iets wil met iemand van de televisie’, onthulde ze in de Party. ‘Want ik heb echt gemerkt: iedereen doet het daar met elkaar! Ik wist dat niet, maar ik heb eens zitten opletten en het is echt niet normaal. Ik schrok daar echt van.’