Cameron Diaz vindt seks zwaar overschat

Seks krijgt een veel te prominente rol in ons dagelijks leven, vindt actrice Cameron Diaz. De blonde babe, die nu zelf in de film Sex Tape te zien is, zegt dat het fenomeen zwaar wordt overschat. “We zien nu overal in de media zogenaamd ideale seks, op een manier die gewoon niet realistisch is. Seks wordt overschat. Geloof me, niemand heeft een perfect seksleven. Niemand”, vertelt ze.

“Zeker niet in elke fase van je leven, bijvoorbeeld als je al tien jaar bent getrouwd, met jonge kinderen, zoals het stel in de film”, zegt de bijna 42-jarige Diaz. “Toch lijkt er vanuit de maatschappij een enorme druk te zijn om constant goede seks te hebben, anders heeft je leven uiteraard geen kwaliteit”, zegt Diaz. “Onzin, natuurlijk. Geen seks is ook prima. Blijf authentiek, pretendeer niets.” Zelf een sekstape maken ziet Diaz overigens totaal niet zitten. “Ik zou er nooit aan beginnen. Ik ben namelijk geen Kim Kardashian. Ik heb al een carrière,” brandt ze los op haar celebrity-collega.

In de film gaat ze samen met haar tegenspeler Jason Segel vaak uit de kleren. “Ik had daar totaal geen problemen mee. Voor een komedie doe ik alles, ook naaktscènes. Alles staat dan in het teken van een gulle lach. Op zulke momenten gaan al mijn principes overboord, en soms ook mijn goede smaak.” De film Sex Tape draait op dit moment in de bioscoop. We hebben hem nog niet gezien, maar het staat op onze to-do list!