Carice van Houten heeft weinig moeite met naaktscenes

Carice van Houten heeft maar weinig moeite met haar naaktscenes. In de hitfilm Komt Een Vrouw Bij De Dokter zagen we de Nederlandse ster al naakt, maar in de serie Game of Thrones blijft er helemaal weinig aan de verbeelding over van het naakte lichaam van Carice.

‘Ik kom uit Nederland, daar komt veel naakt in films voor. We zijn er aan gewend. Maar dat wil niet zeggen dat naaktsc√®nes mijn favoriet zijn, helemaal niet,’ zegt Carice in een interview met HBO, de zender die Game of Thrones uitzendt. ‘Ik voel me niet ongemakkelijk als ik naakt op de set ben. Als je steeds een badjas aan doet tussen het filmen door kijkt iedereen juist naar je. Ik liep op een gegeven moment de hele tijd naakt over de set. Maar nogmaals, het is niet mijn meest favoriete bezigheid. Vroeger had ik er minder moeite mee,’ vult ze aan. Onlangs was Carice van Houten nog in volle glorie te zien tijdens een scene waarin ze als de sexy Melisandre een duister ritueel begaat. Wij hebben er in ieder geval van genoten!

carice naakt