iPhone 3GS Supreme is de allerduurste smartphone

De allerduurste smartphone
Tja, als je rijk genoeg bent dan kun je het net zo goed wat zakgeld uitgeven aan een zeer dure iPhone 3GS Supreme. Alle basis functies zijn aanwezig alleen is de behuizing ietwat aangepast.

Deze iPhone 3GS kost 1,92 miljoen Britse Pond en is daarmee de duurste en meest exclusieve telefoon op aarde. Om die aan te schaffen moet je wel een Australische zakenman zijn die in de goudmijn business zit en nog wat geld over heeft voor dit dure speeltje. Naast alle basis functies die wij als de gewone man/vrouw op de iPhone gebruiken is het eigenlijk alleen de buitenkant die hier telt:
– 271 gram 22karaats goud

– 136 F diamanten zonder kleur fouten langs de rand

– 53 diamanten voor het logo

– 7.1 karaats diamant voor de navigatie knop

Het heeft 10 maanden geduurd om deze Supreme iPhone te fabriceren en om deze 2,1 miljoen dure iPhone te transporten is een gewoon hoesje niet genoeg. Nee daarvoor krijg je er helemaal gratis een speciale kist bij die uit 1 granieten stuk is gemaakt in Kashmir goudkleur. De binnenzijde bestaat uit Nubuck leer van de hoogste kwaliteit en alles bij elkaar weegt het 7kg. Daarbij wel nog wat kritische kanttekeningen want alhoewel deze meneer erg rijk is mag hij ook wel een beetje dom genoemd worden. Hiervoor zijn namelijk een aantal argumenten:

– De thuisknop diamant zorgt voor nare krassen op het leer van je Bugatti Veyron
Naast het gewicht van het binnenwerk van de iPhone komt er dus nog een 271 gram bij dat is dus niet
comfortabel bellen

– De granieten kist heeft geen riemclip.

– Het bereik zal dramatisch slecht zijn zeker als de iPhone 3GS Supreme in de granieten kist wordt
meegedragen.

– De iPhone 3GS Supreme past niet in de iPhone Dock en de kleur wit match ook niet (net zoals de oordopjes en de sync kabel).

– Geen fabrieksgarantie van Apple.