Glennis Grace: ‘Niet iedereen hoeft mij naakt te zien’

Zangeres Glennis Grace is naar eigen zeggen al vaak benaderd om te poseren in naaktbladen als Playboy. Toch zegt de zangeres iets dergelijks niet te zien zitten. ‘Niet iedereen hoeft mij naakt te zien, vind ik. Ik ben een open boek, maar er moet ook nog iets te fantaseren overblijven’, vertelt de zangeres aan Veronica Magazine.

Het lichaam van Grace behoort exclusief tot haar vriend, vertelt ze verder. ‘Misschien ben ik ook wel te preuts of te trots voor een naaktreportage in Playboy’, vervolgt Grace. Ook zegt de zangeres het niet zo goed te begrijpen wat al haar collega’s in naaktbladen doen. ‘Toen ik die foto’s zag van Do vond ik dat echt zonde. Niet dat die foto’s niet mooi waren, maar ik dacht wel: straks moet je als zangeres weer het podium op.’ Voor het geld hoeft Grace het in ieder geval niet te doen. ‘De centjes heb ik niet nodig. ik ben een succesvol zangeres die haar geld gewoon in de muziek verdient.’