Hugh Hefner had sex met meer dan duizend vrouwen

Hugh Hefner had sex met meer dan duizend vrouwen Hugh Hefner, de baas van Playboy, heeft met ‘zeker meer dan 1.000 vrouwen’ het bed gedeeld.

”Hoe kan ik dat nou weten?”, antwoordt Hefner. ”Zeker meer dan duizend. Grote delen van mijn leven ben ik getrouwd geweest en ik ben toen nooit vreemdgegaan. Maar ik maakte dit weer goed in de tijd dat ik single was.”

Hef is nu getrouwd met de 26-jarige Crystal Harris. Vrienden en familie van de Playboy-baas noemen het huwelijk een godsgeschenk. ”Alleen mensen die ons niet kennen, zien ons als stereotypen als het aankomt op ons leeftijdsverschil en uiterlijk.”

Ik ben gezegend
Hugh is helemaal weg van zijn derde vrouw. ”Ik voel me heel, heel erg gezegend dat ik haar op dit punt in mijn leven heb gevonden. Ik heb het beste voor het laatste bewaard.”
Hefner kan zich dan ook niets meer wensen. ”Ik wil dat de rest van mijn leven er net zoals nu uitziet. Ik wil dat het zo blijft.”