Je gelooft nooit hoeveel mannen orgasmes faken!

Als je het ooit in bed hebt gefaket, ben je zeker niet de enige. We praten niet alleen over vrouwen. Volgens de recente Sex Survey van Time Out New York heeft 30,6 procent van de mannen ook een orgasme gefaket.

Voor de enquête stopte een dappere verslaggever 100 jongens in de straten van NYC en vroeg hen naar hun seksleven – ook als ze ooit een Oscar-waardig O-face hadden opgezet. Ongeveer drie op de tien van hen zei dat ze dat hadden gedaan. Hoewel de enquête vrij klein was en er alleen jongens in NYC werden ondervraagd, is het nog steeds een behoorlijk schokkend aantal – en een die misschien vrij nauwkeurig is. In feite ontdekte een onderzoek uit 2013 uit Australië dat 23 procent van de jongens hetzelfde vertelde.

We weten wat je denkt: Eh, hoe ?! Welnu, volgens de gezondheidsexpert van de mens, Abraham Morgentaler, MD, auteur van het nieuwe boek Why Men Fake It: The Totally Unexpected Truth About Men and Sex, klopt het echt. Mannen gooien het condoom gewoon snel weg of hun partner merkte het niet op als ze er geen gebruik van maakten.