Kelly: ‘Liever betaalde wip, dan een hele maand sloven’

Kelly van der Veer, de bekendste transgender van Nederland, is vastbesloten keiharde pegels te verdienen met haar bekendheid en sensualiteit. ‘Het zijn toch mijn centjes’, riep ze ooit, is op het AD te lezen.

De mooie transgender krijgt wel eens erg persoonlijke vragen op haar Social Media accounts geplaatst. Zo vroeg volgster Bertha zich af waarom ze naakt voor de cam zit voor geld. ‘Ben je daar nu vrouw voor geworden, dat is toch niet normaal?’. Kelly geeft op haar beurt een passend antwoord: ‘Ik ben niet met een stofdoek en afwasborstel in handen geboren’ en ‘ik verdien liever met een snelle wip met een kwart maandsalaris dan een hele maand te moeten sloven’ Op de vraag of ze zich niet gebruikt voelt als een man betaalt voor seks, geeft ze duidelijk antwoord: ‘Nee hoor, ik ben heel tevreden dat mannen mij gewoon betalen. Voor niets gaat de zon op’, schrijft ze.