Man met duurste penis ter wereld mag pas seks hebben na erectie van 10 dagen

Andrew Mardle werd geboren zonder penis, maar kreeg met dank aan de wetenschap een vervangend exemplaar. Wel moet hij eerst tien dagen lang met een erectie rondlopen voor hij uiteindelijk seks mag hebben. De 44-jarige Brit Andrew Mardle zit in de laatste fase van zijn penisoperatie en is er inmiddels wel klaar voor om eindelijk seks te hebben met zijn vriendin Fedra.

Zelfs na de langdurige erectie moet de man zijn wilde fantasieën nog even koesteren. Pas na zes weken mag hij eindelijk zijn nieuwe speeltje uitproberen, aldus Britse media. De Brit, die is geboren met blaasextrofie, waardoor zijn blaas binnenstebuiten groeide. Hierdoor had de man geen penis. Vijftien operaties later was het dan toch gelukt om een slangetje te maken vanuit het orgaan, zodat de man normaal naar de wc kon. In 2012 veranderde zijn leven toen Wardle de uroloog Dan Wood ontmoette, die de man naar Amerika stuurde. Met de huid van zijn rechterbeen en zenuwen en spieren lukte het om een penis te construeren. Met een pomp lukt het de man zelfs om de penis stijf te laten worden.

Een operatie die maar liefst 57.000 euro kostte. “Ik ben blij dat ik nu door kan gaan met mijn leven”, zei Wardle tegen de Daily Mail. “Ik denk dat voor de eerste keer seks hebben voor anderen belangrijker is dan voor mij. Ik heb 44 jaar zonder penis geleefd en het is mij gelukt om daar mee om te gaan. Ik denk dat het een tijdje duurt voor ik gewend raakt aan het hebben van seks”, zegt hij. “Natuurlijk heb ik er wel erg veel zin in!”, sluit de man af. Veel plezier, Andrew!