Man met gloednieuwe penis raakte in coma

Vorige maand berichtten we nog over een man van wie bekend is geworden dat hij op zijn 45e is ontmaagd nadat artsen een penis voor hem hadden geschapen. De man is nu ernstig ziek geworden. Een week nadat hij eindelijk voor het eerst seks kon hebben met zijn vrouw, vond ze hem bewusteloos op de grond.

Andrew Wardle (45) uit Manchester werd geboren zonder penis. Na een operatie van 10 uur zijn artsen erin geslaagd hem te voorzien van een geslachtsdeel, vervaardigd uit de huid van zijn onderarm, de zenuwen uit een been en een kunstmatig erectiesysteem. Het resultaat was perfect, zo liet hij eerder al aan The Sun weten: “Hij is gróót, belachelijk.” Zijn vriendin Fedra (28) stemt in: “Inderdaad. Hij is groot.”

Toch was het genot van korte duur. Andrew werd ziek. Eerst griep en veel overgeven, daarna verloor Andrew zijn bewustzijn. Fedra vond hem op de grond en schakelde snel hulp in. Uiteindelijk bleek Andrew een ziekte aan zijn galblaas te hebben, zo weet Metro. Inmiddels gaat het al een stuk beter met hem.