Man verhuurt huis per ongelijk voor seksfeest

Een man uit het Amerikaanse Manhatten verhuurde onlangs zijn appartement via de website Airbnb. De man kwam echter voor een nare verrassing te staan, want de huurder bleek zijn woning te gaan gebruiken voor een seksfeest.

De Amerikaan sloot een deal met een man genaamd David, die hem vertelde dat de ruimte gebruikt zou worden door familieleden die tijdelijk op bezoek kwamen. Ari Teman, de eigenaar van het appartement, kwam ‘s avonds echter nog een koffer ophalen, waarna hij David iets tegen een groep mensen hoorde zeggen. Hij vertrouwde het niet en ging zijn woning in, waarna meteen duidelijk werd waar de huur écht voor bedoeld was.

David bleek namelijk een seksfeest te hebben georganiseerd. Overal lagen flessen alcohol en zakken condooms. Na wat onderzoek van Teman bleek dat David via een tweet een kinky flyer had geplaatst waarin hij mensen uitnodigde voor het seksfeest. Website Airbnb liet aan de website Gawker weten: “De persoon die de ruimte huurde, is permanent van onze site verbannen. We hebben de schade aan het appartement vergoed en de komende dagen helpen we hem ook bij zijn verdere behoeften.”