Matthew McConaughey had slechter seksleven door filmrol

De opnames voor de Oscargenomineerde film Dallas Buyers Club waren niet bepaald bevorderlijk voor het seksleven van Matthew McConaughey. De acteur moest zoveel afvallen dat hij zich af vroeg of zijn vrouw hem nog wel aantrekkelijk genoeg vond.

‘De eerste keer dat ik mezelf op scherm zag, vond ik dat ik eruit zag als een reptiel’, zegt Matthew over zichzelf tegenover The Sun. ‘Het was een eerste schok, maar ik kon het van me afschudden voor de film,’ vervolgt hij. ‘Mijn familie zag het gewichtsverlies dag na dag, dus zij ervoeren die schok niet. Maar als ik erop terugkijk moet het geen makkelijke periode voor hen zijn geweest.’ Matthew McConaughey verloor voor zijn rol als aidspati├źnt bijna 22 kilo. Ook voor zijn vrouw Camila Alves was het waarschijnlijk even slikken. ‘Misschien was het niet heel aantrekkelijk voor haar om intiem met mij te zijn’, aldus Matthew.