Medewerkster gevangenis Lelystad heeft seks met gedetineerde in bezemkast

Het blijft maar raak in de gevangenissen! Opnieuw is namelijk een gevangenis in verlegenheid gebracht door een pikante affaire binnen de bajesmuren. Een medewerkster van de gevangenis in Lelystad is betrapt in de bezemkast met een gedetineerde op de afdeling arbeid. De vrouw is op non-actief gesteld.

Dat melden bronnen van De Telegraaf uit de Penitentiaire Inrichting Lelystad. De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) bevestigt dat de vrouw naar huis is gestuurd vanwege de affaire en dat er nu een integriteitsonderzoek loopt. De nieuwe affaire is de derde binnen een maand. In december was het twee keer raak in het Justitieel Complex Zaanstad. Eerst werd een 19-jarige stagiaire de laan uitgestuurd vanwege een affaire met een voor gewelddadige overvallen veroordeelde man.

In dezelfde maand ontdekte personeel dat een bewaakster een affaire had met een veroordeeld zedendelinquent die in afwachting is van zijn tbs-behandeling. Ook deze vrouw is inmiddels vertrokken. Contact tussen de twee is niet toegestaan.