Meisje vertelt uitgebreid over seks met Johnny de Mol

Een Vlaams meisje is uit de school geklapt over haar seksuele escapades die ze had met niemand minder dan Johnny de Mol. Hun seks avontuurtje vond slechts enkele dagen na de breuk tussen hem en Josje Huisman plaats.

De brunette, Kim Bertin, vertelt haar verhaal in het Vlaamse magazine Clint. Lees hieronder haar verhaal. Als we de foto’s van deze Kim zo eens bekijken, kunnen we Johnny toch wel begrijpen!

“Ik was in juni geboekt voor een rol in de tweede reeks van Crimi Clowns. Ik moest een seksscène doen met Johnny de Mol – een fake scène, voor alle duidelijkheid: ik had mijn slipje nog aan. Tijdens de opnames werd er wat gedronken. Ik had Johnny al wel herkend en plots zei hij dat hij me de bovenverdieping wou tonen. We zijn naar boven gegaan samen met een ander meisje. Boven nam hij me plots vast en zei dat hij me ‘lekker’ vond. Hij duwde me tegen de muur. Ik had al een paar glazen op, waaronder wodka, en zo zijn we beginnen te zoenen. Van het een kwam het ander en hij begon al direct in mijn broekje te zitten. Ik heb hem gezegd dat niet te doen, want we moesten daarna nog filmen. Toen vroeg hij me om mee naar een feestje te gaan, en daar ben ik op ingegaan. Later op de dag veranderde ik van gedachten en besloot ik niet naar het feestje te gaan. Ik zei het hem toen we even pauze hadden tijdens het filmen. Hij haalde toen alles uit de kast om me toch te overhalen, waarna ik overstag ging. Na het filmen gingen we naar het restaurant dat naast de set lag, waar de crew het feestje hield. Er werd stevig gedronken en zo ging de bal aan het rollen. Hij heeft me meegenomen naar het hotel, samen met zijn beste vriend en een ander meisje.”

“We hebben ons samen gedoucht. Daarna ging het verder en zijn we in bed beland en hadden we seks. We hadden ook een discussie: hij was aan het roepen tegen me. Ik zei hem dat dat niet hoefde. Hij heeft me een duw gegeven waardoor ik op het bed belandde en toen heb ik hem heel duidelijk gemaakt dat hij dat niet bij mij moet proberen’ Hij noemde me een ‘bitch’. Hij vloog echt van het ene uiterste naar het andere. Eerst noemde hij me een ‘bitch’, daarna was ik weer zijn ‘schatje’. Hij had precies twee gezichten. Op de opnames had hij al aangegeven dat hij moe was, maar met al die drank erbij. Ik hou wel van een stevige aanpak, zolang ik er maar geen verwondingen aan over hou. Het was normale seks, hij heeft me niet gewurgd of uit het bed gemept.”