Miranda Kerr topless in nieuwe shoot

mirandaTopmodel Miranda Kerr heeft op Instagram een voorproefje geplaatst van haar nieuwste fotoshoot. Helaas bevat de preview nog een zwart balkje over juist het meest interessante deel van de foto.

Volgens bronnen dichtbij Kerr ligt haar relatie met Orlando Bloom niet helemaal lekker meer. Hij zou namelijk vorig jaar bijna de hele tijd in Zuid-Afrika. De moeder van Kerr ontkracht overigens alles. ‘Alles zit perfect bij hen, ze zijn heel gelukkig met elkaar’, klonk het. Wanneer de nieuwe topless fotoshoot te zien zal zijn, is niet bekend. Over de manier waarop Kerr haar strakke lichaampje onderhoudt, is ze overigens duidelijk: ‘Ik hou me vast aan de filosofie dat schoonheid van binnen start, ik besteed dan ook veel aandacht aan wat ik in mijn mond steek. 80% ervan is gezond, de rest niet. Ik ben verzot op chips en ook een stuk chocolade gaat er wel in. Af en toe zondigen mag, maar doe het niet elke dag.’