Na 45 jaar kan man eindelijk seks hebben!

Andrew Wardle werd geboren zonder penis. Na 45 jaar kan hij nu eindelijk seks hebben met zijn vriendin. Artsen voorzagen hem in een 10 uur durende operatie van een nieuwe penis, gemaakt van de huid van zijn onderarm, de zenuwen uit een been en een kunstmatig erectiesysteem.

Het resultaat is volgens de Brit fantastisch, zo laat hij aan The Sun weten: „Hij is gróót, belachelijk.” Zijn vriendin Fedra (28) stemt in: „Inderdaad. Hij is groot.” Andrew werd geboren met een aandoening die maar 1 op de 20 miljoen mannen treft. Nog geen tien jaar geleden kwam hij erachter dat de medische wetenschap hem mogelijk alsnog aan een mannelijk geslachtsdeel zou kunnen helpen, maar pas afgelopen juni ging hij onder het mes.

De periode na de operatie was pijnlijk. Hij moest onder meer rond lopen met een erectie die 10 dagen duurde, gevolgd door een verbod op seks van zes weken. De eerste sessie van de twee – volgens The Sun een stoeipartij van een halfuurtje – was amazing, ook volgens Fedra. Het was weliswaar Andrews ontmaagding, maar ‘hij wist wel wat hij deed.’