Paris Hilton over uitlekken sekstape: ’Ik wilde dood’

In de documentaire The American Meme die onlangs is uitgebracht, vertelt Paris Hilton (37) over hoe ze zich voelde nadat haar sekstape met haar toenmalige vriend Rick Salomon uitlekte.

De video was bedoeld voor privé doeleinden, maar in 2004 kwam hij toch op een pornowebsite terecht en werd hij al snel ‘1 night in Paris’ genoemd. “Het voelde alsof ik verkracht werd. Ik heb een deel van m’n ziel verloren, er werd zo gemeen over me gepraat. Ik wilde letterlijk dood op sommige momenten”, zegt Paris in de documentaire volgens the Hollywood Reporter. Ze vervolgt: „Ik dacht dat alles van me was afgenomen. Ik wilde zo niet bekend staan. Ik heb nooit de persoon kunnen worden die ik had kunnen zijn.” Hoewel Rick Salomon meerdere keren heeft gezegd er miljoenen aan te hebben verdiend, zweert Paris er nooit een cent aan de sekstape over te hebben gehouden.

De wereldpremière van de documentaire The American Meme, waar Paris praat over haar leven als socialite en bekend persoon, vond in mei plaats tijdens het Tribeca filmfestival in New York.