Porno-expert geeft orale sekstips

Als het aankomt op orale seks is er slecht nieuws: er is namelijk niet één superhandeling die alle vrouwen direct laten smelten. Alle vrouwen zijn anders en dus zal je altijd moeten communiceren om te weten wat ze lekker vindt. Toch is dat uiteindelijk wat iedereen zegt, en daar heb je nou precies niets aan. Om die reden heeft een sexexpert een aantal tips samengesteld waar je wél wat mee kan.

“Een veelbesproken methode om erachter te komen wat ze echt lekker vindt tijdens de orale seks, is door het ABC op te noemen. Nee, niet met geluid, maar door deze te ‘schrijven’ met je tong tijdens het likken. Omdat je tijdens het likken van het alfabet vrijwel alle bewegingen maakt – links, rechts, onder, boven, schuin, rond… – kan je precies uit proberen te vinden welke bewegingen zij lekker vindt. Varieer daarnaast van snelheid en druk en let daarbij ook op haar lichamelijke reacties.” En:

Sommige vrouwen zien hun befsessies het liefst gecombineerd met een klein vleugje romantiek. En wat is er nou romantischer dan zoenen? Kus langzaam langs haar binnenste en buitenste lippen en beweeg je mond vervolgens rustig vanaf haar vagina naar haar clitoris. Varieer daarbij van meer gepassioneerde zoenen en gebruik je lippen zoals je deze ook zou gebruiken tijdens het normale zoenen. Gebruik verschillende snelheden en laat haar lichaam je vertellen wat je moet doen om haar te laten rillen van genot.