Seks-recordpoging Ania Lisewska afgelast

De 21-jarige Poolse Ania Lisewska, die wilde proberen met maar liefst 100.000 mannen seks te hebben, heeft haar recordpoging voortijdig af moeten lassen.

De brunette blijkt namelijk Aids te hebben. Op haar Facebook-pagina schrijft ze: ‘Ik ben zeer verdrietig. Ik heb zojuist de resultaten van mijn bloedonderzoek gekregen. Ik ben geïnfecteerd. Het spijt me dat ik mijn project voortijdig moet afbreken.’ Hoeveel mannen ze al gehad heeft, is onbekend. Eerder verkondigde ze nog overal haar mannen vandaan te willen halen. ‘Ik wil mannen uit Polen, Europa en uit de hele wereld’ Ook verschillende steden in Polen zouden een bezoekje krijgen. ‘Heb ik ze allemaal gehad, dan reis ik verder.’

Update: Het hele bericht op Facebook blijkt een hoax te zijn. Hackers hebben de controle van haar account overgenomen en het verontrustende bericht op haar pagina geplaatst. Om te bewijzen dat Ania dus géén HIV heeft, heeft ze de uitslag van haar test op haar Facebook pagina geplaatst. De recordpoging is dus nog steeds in volle gang!