Seksschandaal in Zwitserland vanwege pijpende verzorgster

In Zwitserland is ophef ontstaan nadat een verzorgster van FC Lenzburg op staande voet werd ontslagen na een uit de hand gelopen feestje. Verzorgster Carmen (41 jaar) besloot tijdens de party een van de spelers in het midden van de zaal oraal te bevredigen.

Toen het kampioensfeest werd gevierd vloeide de alcohol rijkelijk. Na afloop van het feestje werd de party buiten voortgezet, waar het halve team een kring vormde. In het midden van de kring zat de sexy clubmasseuse op haar knieën voor een een 20-jarige speler van de club. Het hele tafareel werd gefilms en de tape werd al snel door het hele dorp verspreid. Uiteindelijk kwam de video ook bij de voorzitter terecht. Opmerkelijk is dat alleen de verzorgster is ontslagen, maar tegen de spelers geen maatregelen zijn genomen. “We konden moeilijk de halve ploeg op straat zetten”, meende voorzitter Ulrich Bruder.

De verzorgster vertelde: “Ik ben de zondebok. Iemand moest de schuld krijgen, ik was blijkbaar het makkelijkste slachtoffer. Ik herinner me niets meer van wat er gebeurd is. Iemand moet iets in mijn drankje gegooid hebben, want later moest ik een paar keer overgeven. Jammer dat het zo is gelopen, maar ik ben nu wel mijn job kwijt.”