‘Sextape MTV’s tienermoeder Farrah in omloop’

Sextape MTV's tienermoeder Farrah in omloopHet lijkt er op dat tienermoeder Farrah Abraham, uit de hitserie Teen Mom van MTV, weer alles in werk moet stellen om haar reputatie van verstandige moeder, waar te maken. Er zou een sextape van haar en een ex-vriendje in omloop zijn. Die laatste probeert de half uur durende film te verkopen bij verschillende pornobedrijven.
Bronnen laten aan TMZ weten dat de inmiddels 21-jarige MTV-moeder gedurende 30 minuten te zien is met, waarschijnlijk, een ex-vriendje in diverse standjes. De beelden zouden recent geschoten zijn. Degene die de tape probeert te verkopen, ging al bij diverse grote bedrijven langs en is uit op de beste deal.

Gevraagd om een reactie zou Farrah wat stuntelend en half ontkennend hebben geantwoord. ‘Ik weet niet….bestaat….zoiets als dat,’ reageerde ze. Daarna dreigde ze met een rechtszaak.

Onlangs raakte de moeder ook al in opspraak. Zo werd ze feestend in lingerie vastgelegd. Hoewel Abraham graag vertelt dat ze geen feestbeest is, was te zien dat ze uit een fles drinkt en met een vrouw zoent.

Een week daarvoor werd ze aangehouden voor rijden onder invloed en plaatste op Twitter: Het is ongelofelijk wat mensen geloven en verzinnen. Ze legde uit dat het door een hoestbui kwam dat ze niet goed kon blazen.