Sharon Osbourne liet tieten zien aan Piers Morgan

Talkshowhost Piers Morgan is een van de weinigen die ze gezien heeft: de tieten van Sharon Osbourne. De vrouw van Ozzy liet de presentator in een dronken bui haar borsten zien. Tegenover Mirror vertelt hij over hun nachtelijke avontuur.

‘We zaten vijf uur lang opgesloten in een klein vliegtuigje, onderweg naar Los Angeles’, herinnert Piers zich. ‘Ik ben dol op Sharon, maar ze was in een speelse bui na een paar glazen rode wijn. Ik moest slapen, maar iedere keer dat ik probeerde te slapen maakte ze me wakker door te krijsen en in mijn neus te prikken of aan mijn oren te trekken.’ Morgan viel in slaap, maar werd even later toch weer wakker. ‘Ik deed mijn ogen open en zag Sharons naakte rechterborst een paar centimeter van mijn gezicht bungelen.’ Een beetje ongepast, vond hij. ‘Er is een tijd en plaats voor Sharons naakte borst. Maar bungelend in mijn gezicht om 3 uur ‘s morgens in een vliegtuig is niet het juiste moment.’