Simon Cowell: ‘Ik wil ijs van Nicoles naakte lijf likken’

De zwangerschap van zijn vriendin lijkt niet erg veel invloed te hebben op het gedrag en uitspraken van rokkenjager Simon Cowell. Het bekende jurylid geniet op dit moment van een vakantie op zijn enorme jacht, maar nam de tijd om even met zijn fans te skypen. Een van zijn uitspraken was dat een van zijn grootste fantasieën ‘ijs likken van Nicole Scherzingers naakte lijf’ is.

Samen met drie vriendinnen had hij zich geïnstalleerd langs de kust van Saint-Tropez, en kletste hij met enkele fans. Zangeres Leona Lewis nam ook deel aan het interview en vroeg of er iets is waar Simon naar verlangde wat hij niet kon kopen. ‘Ik zal zeggen wat me direct door het hoofd schiet. Ik stel me Nicole voor op een groot dienblad, naakt. Dan wil ik ijs van haar lichaam likken. Dat kan je niet kopen, maar ik zou het toch willen doen’, adus Simon over Nicole Scherzinger. Een andere fan vroeg naar zijn duurste bezit, wat zijn zwarte Bugatti Veyron van 900.000 euro te zijn. ‘Soms staar ik naar die auto. Het was als in een film met die wagen. Ik zag hem in de showroom staan en het leek wel een behekste auto die me toespraak. Echt waar. ‘Kom naar mij, Simon’, zei hij. Ik belde mijn vrienden en vertelde dat ik die stomme auto wilde kopen en vroeg wat zij ervan dachten. ‘Doen!’, zeiden ze, ‘je zal er dol op zijn’. De volgende dag ben ik hem gaan kopen.’