Topless meisje dat betast werd op festival: ’mijn borsten zijn geen seksspeeltjes’

Madeline Anello-Kitzmiller, het topless ’glittermeisje’ dat viral ging toen ze het niet pikte toen een viespeuk haar bij een festival in haar borsten kneep, heeft nu ook verbaal teruggeslagen. “Mijn borsten zijn geen seksspeeltjes, ze zijn geen uitnodiging.”

“Allereerst wil ik zeggen dat ik erg dankbaar ben voor alle liefde en steun die ik heb gekregen vanuit de hele wereld. Het is een goed gevoel, wetende dat er duizenden mensen zijn die vechten tegen seksuele intimidatie en hun stem laten horen, zowel mannen als vrouwen”, aldus Anello-Kitzmiller. “Iedere negatieve reactie wordt teniet gedaan door tientallen mensen die dit gedrag niet tolereren. Ik heb genoeg blote mannen gezien die niet geïntimideerd werden. Dus ik wil jullie vragen: wat is het verschil? Het verschil is dat vrouwen al veel te lang geseksualiseerd worden en dat moet stoppen!”

Madeline zal dan ook niet stoppen om haar lichaam te showen. “Ik wil mijn lichaam laten zien, omdat ik vind dat het een belangrijke stap is om het naakte lichaam te normaliseren en het seksualiseren hiervan te doorbreken.” Ze wil duidelijk maken dat haar borsten ’geen seksspeeltjes zijn’. “Mijn lichaam is mooi en dat blijft zo, ongeacht wat anderen ervan zeggen. Ik ben zo klaar met die verkrachtingscultuur. President Trump zei: ’grab them by the pussy’. Rot op, ik eis respect en weiger iets anders te tolereren. De glittertieten komen terug”