Yolanthe: ‘Ik weet niet of Wes vreemd zal gaan’

Yolanthe en Wesley Sneijder zijn dolgelukkig met elkaar. De twee lovebirds kunnen geen betere partner wensen, maar toch is Yolanthe er niet zeker van dat Wesley nooit vreemd zal gaan.

‘Ik zal niet roepen dat Wes nooit zal vreemdgaan. Het gebeurt zoveel in deze tijd, dat vind ik heel jammer’, vertelt ze in een interview met Grazia. ‘Ik vertrouw hem voor de volle honderd procent. Maar je weet alleen nooit wat er in de toekomst gebeurt,’ zegt de realistische Yolanthe. Ook vertelt ze dat zij en Wesley geen schaamte voor elkaar kennen. ‘Wat ik belangrijk vind, is dat Wes en ik geen schaamte kennen. Sommige vrouwen durven niet naakt uit bed te stappen of doen het alleen maar met het licht uit. Daar heb ik helemaal geen last van, we genieten zonder schaamte van elkaar!’