Yolanthe verrast Wesley geregeld met uitdagende lingeriesetjes

Yolanthe Sneijder-Cabau en haar man Wesley Sneijder zijn erg gelukkig. ‘Elke dag sta ik stil bij mijn geluk en dat vind ik ook heel belangrijk. Wes en ik beseffen dat we heel bevoorrecht zijn en we zijn daar ook dankbaar voor’, vertelt de brunette in een interview met Story. Ook doet de mooie brunette genoeg om hun relatie spannend te houden. ‘Ik verras Wes zo nu en dan met romantische avondjes, of uitdagende lingeriesetjes. Dat vind ik leuk, en Wes ook.’

Dat snappen we! Op het moment genieten de twee van hun welverdiende vakantie na een jaar hard werken. “Het hele jaar door zijn we allebei keihard aan het werk en dan heb je echt zin in een periode van ontspanning… We genieten enorm, juist ook omdat er na alle rust straks geheid weer drukke tijden aanbreken.” Voor Wesley is er dus ook deze vakantie genoeg van de uitdagende en mooie Yolanthe te zien.